Termeni și condiții

Cuprins:
 1. Dreptul de autor a SAFI MAMA2B S.R.L asupra informatiilor publicate pe site
 2. Produsele si serviciile oferite de SAFI MAMA2B S.R.L pe site-ul Safimama, politica de preturi
 3. Plata produselor
 4. Livrarea produselor
 5. Informatii despre RETURUL produselor cumparate
 6. Comentariile utilizatorilor pe site-ul Safimama
 7. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
 8. Politica de confidentialitate
 9. Dispozitii finale.

Site-ul www.Safimama.ro, numit in continuare Safimama, este proprietatea SC SAFI MAMA2B S.R.L, inregistrata in Arad, strada Andrei Muresanu, nr 6, ap 2A, J2/351/07.03.2016, CUI/CIF: 35766060, si va fi numita in continuare SAFI MAMA2B S.R.L.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SAFI MAMA2B S.R.L isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii"

SAFI MAMA2B S.R.L garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul Safimama si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SAFI MAMA2B S.R.L fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre Safimama este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru SAFI MAMA2B S.R.L sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor a SAFI MAMA2B S.R.L asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului Safimama - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SAFI MAMA2B S.R.L si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SAFI MAMA2B S.R.L a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului Safimama numai in limitele metionate in prezentul document.

2. Produsele si serviciile oferite de SAFI MAMA2B S.R.L pe site-ul Safimama, politica de preturi

SAFI MAMA2B S.R.L isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul Safimama sunt noi. Factura fiscala este trimisa in format electronic pe adresa de email specificata de client, dupa confirmarea telefonic a comenzii, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.

Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.

Conform Art. 1665 din Codul Civil cu privire la pretul fictiv si pretul derizoriu:

 1.  Vanzarea este anulabila atunci cand pretul este stabilit fara intentia de a fi platit.
 2.  De asemenea, daca prin lege nu se prevede altfel, vanzarea este anulabila cand pretul este intr-atat de disproportionat fata de valoarea bunului, incat este evident ca partile nu au dorit sa consimta la o vanzare.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite,stabilite in mod eronat la publicarea produselor pe site. In aceasta situatie SAFI MAMA2B S.R.L nu se obliga sa onoreze comenzile cu pret derizoriu. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata in termeni legali.

Continutul Safimama (texte, descrieri ale produselor, imagini, simboluri) este alcatuit colaborarand si cu reprezentantii producatorilor SAFI MAMA2B S.R.

3.Plata produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul Safimama.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau in avans . Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata sau prin card bancar; dovada platii trebuie trimisa catre SAFI MAMA2B S.R.L la adresa de e-mail office@Safimama.ro. In cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul SAFI MAMA2B S.R.L. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Comenzile plasate pe site-ul Safimama.ro si achitate cu cardul sunt procesate de catre EuPlatesc.ro in numele SAFI MAMA2B S.R.L.

SAFI MAMA2B S.R.L isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

4. Livrarea produselor

Produsele achizitionate pe site-ul www.safimama.ro pot fi ridicate din magazinul Safimama din Arad, str A. Muresanu, nr 6, in timpul programului normal de lucru, fara nici un cost suplimentar.

Livrarea produselor se poate face, la cererea clientului, contra cost, si la domiciliul clientului, oriunde in tara (Romania), prin intermediul serviciului de curierat al Postei Române. Clientul poate alege și servicii de curierat alternative, prestate de firme private de curierat rapid, dar costul acestor servicii vor fi suportate de client.

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins in mod normal intre 24-48 de ore dar exista si situatii exceptionale in perioada sarbatorilor sau a concediilor in care tremenul de livrare poate fi si de 7 zile lucratoare. Livrarile prin Posta Romana se fac cu serviciul Priori Post în aproximativ 48h de la confirmarea telefonică a comenzii. SAFI MAMA2B S.R.L isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor telefonic.

Livrarea produselor se face prin firma de curierat Fan Courier si prin serviciul PrioriPost al Postei Romane .

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat. In cazul in care, imediat dupa efectuarea comenzii, Cumparatorul nu mai doreste achizitionarea produselor, este obligat la suportarea cheltuielilor de transport (in valoare de 30 lei pentru transportul tur-retur). De asemenea, obligatia la plata cheltuielilor de transport intervine si in cazul in care adresa mentionata de Cumparator ca destinatie a comenzii este gresita sau daca se face dovada ca a fost avizat de compania de transport sa ridice/sa primeasca coletul si nu a facut acest lucru. Clientul isi asuma toata raspunderea in momentul confirmarii si trimiterii comenzii ca daca decide in orice moment dupa finalizarea comenzii sa refuze primirea acesteia si transportul a fost efectuat, va suporta cheltuielile  de transport. In caz contrar se aplica clauzele legilor comertului electronic Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008

Receptia produselor (calitativa si cantitativa) se face in 24 de ore de la primirea coletului  si reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Orice reclamatie a produsului ca fiind neconform, ajunsa dupa 24 de ore de la primirea produsului, nu va fi luata in considerare. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare.

SAFI MAMA2B S.R.L isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SAFI MAMA2B S.R.L care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SAFI MAMA2B S.R.L fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de SAFI MAMA2B S.R.L de la acest client.

5. Informatii despre RETURUL produselor cumparate

Clientul poate denunta unilateral contractul cu Safimama fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile calendaristice (cf. ord. 34/2014,  numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile calendaristice.

Astfel, produsele cumparate din Safimama.ro pot fi returnate conform legii, in 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier.

Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati intentia de a returna un produs/mai multe produse prin completarea si trimiterea Formularului de retur.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Produsul va fi returnat in conditii bune, in punga sau cutia originala, neutilizat.

In caz contrar ele pot fi reexpediate clientului pe cheltuiala acestuia.

De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice (urme de uzura, pete, gauri, urme de parfum sau de cosmetice, mirosuri neplăcute sau orice alte defecte, lipsa etichetelor cu care au fost expediate, atașate de produs așa cum au fost expediate de către Safimama). Retururile cu Posta Roamna sunt acceptate doar in situatia in care si coletul tur a fost expediat de către Safimama cu Posta Romana. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv.

Adresa retur: SAFI MAMA2B S.R.L , Arad, strada Andrei Muresanu, nr 6, ap 2. 

Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.

Safimama.ro va inapoia  contravaloarea produselor in cel mult 14 zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport, daca transportul s-a efectuat cu alta firma decat Posta Romana.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in contul IBAN specificat in  Formularul de Retur.

Produse ce fac exceptie de la exercitarea dreptului de retur.

Conform articolului 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014, sunt exceptate de la dreptul de retragere:

 • Produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;
 • Produsele desigilate de consumator a caror noua comercializare ar putea prezenta riscuri din motive de igiena sau de protectie a sanatatii pentru alti consumatori.

Prin urmare:

Din motive de igiena, produsele din categoria lenjerie intima nu se pot returna.*

* Din aceasta categoria fac parte costumele de baie si lenjeria de corp (chiloti, slipi, sutiene, bustiere dresuri, sosete, etc).

6. Comentariile utilizatorilor pe site-ul Safimama

Utilizatorii care acceseaza site-ul Safimama pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. SAFI MAMA2B S.R.L isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

SAFI MAMA2B S.R.L nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii SAFI MAMA2B S.R.L si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala se poate trimite email pe adresa office@safimama.ro.

7. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul Safimama este gazduit de serverele unei terte firme. SAFI MAMA2B S.R.L nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. SAFI MAMA2B S.R.L nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Safimama. SAFI MAMA2B S.R.L nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul Safimama. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

8. Politica de confidentialitate

SAFI MAMA2B S.R.L garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SAFI MAMA2B S.R.L pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre SAFI MAMA2B S.R.L nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@safimama.ro, sau prin posta la adresa: Arad, str A. Muresanu, nr 6, ap 2.

SAFI MAMA2B S.R.L se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul Safimama sunt transmise pe cale electronica, SAFI MAMA2B S.R.L nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, SAFI MAMA2B S.R.L va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre SAFI MAMA2B S.R.L sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului SAFI MAMA2B S.R.L, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. SAFI MAMA2B S.R.L nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

SAFI MAMA2B S.R.L certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

 1. dreptul de a cere SAFI MAMA2B S.R.L sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
 2. dreptul de a cere SAFI MAMA2B S.R.L sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
 3. dreptul de a cere SAFI MAMA2B S.R.L sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
 4. dreptul de a cere SAFI MAMA2B S.R.L sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@Safimama.ro

SAFI MAMA2B S.R.L nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. SAFI MAMA2B S.R.L nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de Safimama in scopul precizat in prezentul document.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Safimama, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului Safimama si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Safimama.ro foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor. Afla mai multe de aici.

9. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Safimama si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului Safimama, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.