Contul meu

Informatii despre RETURUL produselor cumparate

Clientul poate denunta unilateral contractul cu Safimama fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile calendaristice (cf. ord. 34/2014,) numai in scris si poate returna produsul/produsele in acelasi termen de 14 zile calendaristice.

Astfel, produsele cumparate din Safimama.ro pot fi returnate conform legii, in 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier.

Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati intentia de a returna un produs/mai multe produse prin completarea si trimiterea formularului de retur de mai jos.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Produsul va fi returnat in conditii bune, in punga sau cutia originala, neutilizat.

In caz contrar ele pot fi reexpediate clientului pe cheltuiala acestuia.

De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice (urme de uzura, pete, gauri, urme de parfum sau de cosmetice, mirosuri neplăcute sau orice alte defecte, etichete de produs lipsă sau tăiate de pe produs).

Puteti face returul prin orice firma de curierat rapid. Pentru coletele care au fost expediate in localitatile in care firma de curierat rapid are kilometrii suplimentari, sau nu are punct de lucru, iar coletul a fost expediat de catre Safimama cu Posta Romana, acceptam si retururi cu Posta Romana. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv.

Adresa retur: SAFI MAMA2B S.R.L , Arad, strada Andrei Muresanu, nr 6, ap 2.

Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.

Safimama.ro va inapoia  contravaloarea produselor in cel mult 14 zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile inițiale de transport.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in contul IBAN specificat in  Formularul de Retur. In cazul comenzilor achitate cu cardul, plata returului se va face pe contul de card cu care s-a efectuat plata inițială.

Produse ce fac exceptie de la exercitarea dreptului de retur.

Conform articolului 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014, sunt exceptate de la dreptul de retragere:

  • Produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;
  • Produsele desigilate de consumator a caror noua comercializare ar putea prezenta riscuri din motive de igiena sau de protectie a sanatatii pentru alti consumatori. Prin urmare:

    Din motive de igiena, produsele din categoria lenjerie intima nu se pot returna.*

* Din aceasta categoria face parte lenjeria de corp (chiloti, slipi, sutiene, bustiere dresuri, sosete, etc).


Istoric comenzi
Informaţii despre produs și motivul de returnare
Am citit și sunt de acord cu Livrare, retur, plată