Cum să alegi mărimea?

Oare eu ce mărime port în sarcină?

– Aceeași mărime pe care o purtai și înainte de a rămâne însărcinată.

»Asta în condițiile în care iei normal în greutate. Dacă ai semne de întrebare în legătură cu mărmiea ta, ghidul de mai jos este util în 90% din cazuri, dar este un ghid general valabil și gândit să fie utilizat în primele 10-12 săptămâni de sarcină, când formele femeii sunt de cele mai multe ori neschimbate. Dacă ai pornit la cumpărături mai târziu, și sarcina ta este mai avansată, îți recomandăm totuși să te măsori, dar să te raportezi mai degrabă la marimea ta de dinante de a rămâne însărcinată.

Acum pare și mai complicat, nu-i așa? Nu-ți fă griji, după finalizarea comenzii, noi te vom suna, ne vom măsura ,,împreună,, telefonic și vom stabili împreună mărimea cea mai potrivită pentru voi doi

Dacă vrei să meargă totul mai rapid, îți sugerăm să ne scri în nota de la comandă, dimensiunile tale, măsurate în funcție de produsele pe care vrei să le achiziționezi, și să lași în grija noastă alegerea mărmii corecte.

P.S. Rata de retur datorată mărimii alese incorect, la noi este foarte mică. Vedem zilnic produsele pe care ți le oferim, îmbrăcate pe graviduțe în diferite momente ale sarcinii, în magazinele noastre din Arad și Timișoara. Cele mai multe retururi, se întâmplă în sitația în care mămica refuză să se măsoare împreună cu noi, din diverse motive, și comandă o mărime mai mare decât ar avea nevoie, pe principiul ,,mai cresc eu până la finalul sarcinii,, Acest principiu este total eronat, în situația în care toate produsele au un design special pentru femeile însărcinate: cu pense laterale, cu materiale elastice, cu sisteme de reglaj la pantaloni, cu croiuri speciale, astfel încât, o mărime aleasă corect la începutul sarcinii, să corespundă dimensional până când ajungi să-ți ți în brațe cea mai prețioasă comoară, dar și mult timp după ce ai născut.