Despre noi

Activitatea ta nu se oprește când ești însărcinată: fie că ieși în natură să te bucuri de mișcare și de aer curat, fie că iți dorești să-ți continui activitatea la job-ul tău, sau pur și simplu alegi să stai acasă, indiferent de situație, ajungi să te întrebi în ce fel de haine îți vei petrece aceste 9 luni minunate din viața ta?

La rândul meu, și eu am fost în situația ta, aceea de gravidă, de două ori, și mi-a fost greu să-mi găsesc hainele potrivite. În fiecare din cele două sarcini, am ajuns să port haine care nu mă caracterizau, din materiale care nu erau de cea mai bună calitate și aveau croiuri nefericite, așa că am ajuns să port chiar și haine din garderoba soțului. Însărcinată fiind cu Sara, băiețelul meu Filip care avea trei ani pe atunci, mă intreba de ce port „hainele lui tati”. Îmi amintesc, și acum, disconfortul și nepotrivirea garderobei pe care o aveam la dispoziție si pe care trebuia să o adaptez situației…

Așa că, după ce am nascut-o pe Sara, mi-am dorit să fac ceva în această privință, să pot ajuta vestimentar cât mai multe femei gravide. Am creat acest magazin, care poartă în numele lui primele silabe din numele celor doua minuni din viața mea, Sara și Filip, și-am pornit la drum, nu înainte de a lua alături de mine câteva branduri cu rezonanță din domeniul „maternity fashion”.

Așa s-a născut Safimama – magazinul de haine (online și fizic) pentru gravide din AradSafimama este exact cum mi-am imaginat că va fi : un boutique cu o atmosferă intimă, ușor de găsit și de plăcut, unde te poți îmbrăca, sau de unde poți cumpăra cadouri pentru o viitoare mămică. Dealtfel, în perioada de primăvară-toamnă, magazinul găzduiește periodic evenimente pe subiecte pre și post-natale, consultanță în lactație, întâlniri de grup și alte evenimente, în special pentru femeile însărcinate și tinerele mămici, dar și pentru tătici.

În fiecare lună, în magazinul nostru, aducem modele noi de haine confortabile, elegante, ușor de purtat, din care 90% pot fi purtate și după naștere. La noi poți să găsești cel mai bine vândut brand de maternitate european Mama.licious, brand danez cu o experiență de peste 40 de ani în domeniul hainelor pentru gravide, vândut pe toate continetele

Știm că plimbările prin magazine nu sunt o activitate întotdeauna plăcută pentru o gravidă cu burtica mare, asa că, venim în întampinarea ta și cu acest magazin online, cu produse testate de gravide în magazinul nostru din Arad, situat pe strada Andrei Muresanu, la nr.6. Îți stăm alături în alegerea produselor dorite și ne poți suna oricand în timpul programului de lucru, pentru orice fel de nelămuriri legate de produsele pe care ți le oferim.