Felicitări, ești însărcinată!

În lunile următoare, sunt multe de făcut pentru venirea pe lume a celui mic și te vei pregăti încet pentru toate schimbările care vor veni.

Dacă corpul tău se schimbă, gustul tău de vestimentar rămâne același. Senzația de bine, de confort în hainele pe care le porți este importantă în aceste momente speciale și nu merită să lași disconfortul să-ți strice good moodul acestor 9 luni minunate prin care urmează să treci. Din această cauză, am  ales pentru tine cele mai bune și cele mai la modă articole vestimentare din colecțiile Mamalicious.
Am pregătit pentru tine câteva sfaturi și trucuri la îndemână despre cum să alegi hainele pentru gravide, sfaturi care să te ajute să alegi corect, chiar dacă alegi de la distanță prin intermediul magazinului online.

Cum să alegi, în general, mărimea corectă a hainelor pentru gravide?

Cum să alegi blugii pentru gravide?

 

Dacă aceste sfaturi nu îți sunt suficiente și ai avea nevoie de ajutor personalizat, nu ezita să ne vizitezi în magazinul din Arad și să ne soliciți ajutorul. Dacă nu ești din zona, sună-ne la 0749355427 și cineva îți va răspunde la toate întrebările!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page